Fräsar

Dokument

Film

Carver PMS

Carver S400

Robotcell dragonskolan i Umeå

JINGDIAO

Nu erbjuder vi en av värdlens största tillverkare av precisionsmaskiner för verktygstillverkning – Beijing Jingdiao! Företaget levererar maskiner till ett flertal globala koncerner varje år. bland dessa märks bland annat Apple, till vilka man har levererat 5000 maskiner de senaste åren (tillverkning av verktyg för samtliga produkter som tex Iphone 3+4+5, Ipad 1+2+3 osv).

 

Det som karaltäriserar maskinerna är bland annat; höghastighetsspindlar (egen utveckling och tillverkning), precisionsfräsverktyg  (egen utveckling och tillverkning), eget styrsystem och CAM med bland annat stöd för G-koder och full 3D-grafik för 5-axlig styrning  (egen utveckling och tillverkning).

 

Maskinerna finns i olika storlekar och finns i 3-, 4- och 5-axligt utförande med automatiska verktygsväxlare, skärvätskeenheter, spåntransportörer och annat som hör till denna teknologi.

 

5ax-mailsize_260

 

Utöver våra routrar erbjuder vi CNC-maskiner med inbyggda persondatorer.

3030_260

Programmeringen kan ske neutralt (ISO-programmering) och/eller för önskat fabrikat (finns för ett drygt 100-tal olika fabrikat inkl. fasta cykler, parametrar mm). Maskinidentisk version möjliggör samma tangenter och skärmbilder mm som i orginalsystemet.

Detta gör att man känner igen sig då man kommer till en annan maskin med det aktuella styrsystemet. Man kan använda många olika metoder i en och samma maskin.

Maskinen kan på detta sätt hållas ”up-to-date”. Maskinerna kan utrustas med pneumatiskt skruvstycke och dörröppning samt samordnas med industrirobotar i FMS-celler.

Läromedel följer med i paketet. Dessa fås i digital form (de skrivna läromedlen som office- & pdf-filer samt videogenomgångar i avi-format).

I paketet finns även lösningsexempel till respektive övning (även sk. Inlämningsprojekt) samt färdiga och halvfärdiga applikationer av olika slag.

Detta finns för neutrala styrsystem samt de populäraste fabrikaten på marknaden (olika versioner av Siemens, Fanuc, Heidenhain mfl).